Beharangozók

Hogyan és ki fog végre gólt rúgni?  

 

A helyzet talán annyiban egyszerűbb, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

A szép, modern stadion, a jó talaj, és a vélhetően a honi átlagot meghaladó nézőszám a mi csapatunkat is inspirálni fogja, nem csak a hazait. A statisztikákat nem fogom citálni, de ha végig gondolom az elmúlt évtized történéseit, akkor abban minden előfordult nagy gólarányú győzelemtől a nagy zakóig, de talán döntetlen volt a legkevesebb. Viszont szinte valamennyi meccs jó iramú, változatos volt, úgy, hogy akár TV-ben akár a helyszínen mindenkinek ajánlom megnézni, jó szórakozást igér.

Az esélyekről: Tekintettel a formára, a két keret erősségére és a mi góliszonyunkra akkor a 0 – 0 már egy jó eredmény lenne csapatunknak. Van egy jó hírem. Ezt az eredményt a mérkőzés kezdésének pillanatában elérjük, már csak meg kell tartani a végéig.

De a labda gömbölyű szokták volt mondani, a pályán bármi megtörténhet – és az ellenkezője is. Ez adhat esetünkben némi reményt, meg az, hogy mégsem a BL győzteshez utazunk, ráadásul a Lokinak is van több sérültje, eltiltottja, tehát ők sem az ideális 11-gyel fognak kezdeni. 

És hogyan érhetünk el jó eredményt? Úgy, ahogy tette ezt ellenünk a Pécs és a Gyirmót, tehát lezárták a területeket és agresszíven játszottak. Talán annyit azért mégsem kellene fetrengeni ahogy ezt tették a pécsiek…Ez elég lehet a 0-0-hoz.

Az eltiltottaink abban a csapatrészben játszanak, ahol létszámban  nagyjából megvagyunk, így pótlásuk megoldhatónak tűnik. Nagy Gábor helyett Sztani vagy Vaszke kezd, míg Herist a fiatal Hudák pótolhatja.

A csatársor egyszerű, Vignjevic mester nem a Debrecen ellen fog átállni a kétcsatáros játékra ez alapján pedig Ojo kezd. Előbb - utóbb pedig ki kellene próbálni… jegyzem meg, de valóban nem most.

Na de hova tűnt Damon Hill, azaz Perovics? Jó lenne ezzel kapcsolatban némi infó a vezetéstől…

Akkor nézzük, hogyan kezdhetünk: Balajcza  - Nego (Vadász), Hudák, Lita, Forró (Nego) – Sztani, Balogh – Vaszke, Bardhi, Suljic – Ojo.

Hajrá Újpest!

 

 

Címkék: ,