Beharangozók

Rangadó. Hol??

Kispest – Újpest rangadó a javából, történelmi szempontból. Sportszakmai aspektusból meg két fővárosi, elsőosztályú, többrehivatott, nem túl ambiciózus csapat meccse. A pályára lépő játékosok némelyikének örök emlék, az élet nagy ajándéka, hogy egyáltalán egy ilyen múltú rangadón pályára léphetnek egy európai csapat első osztályú labdarúgó bajnokságában.

Mi az ami garantált?

  • hangulattalanság kb. 1500 néző – köszönjük MLSZ, köszönjük Hemi, köszönjük Rodi!
  • bábeli zűrzavar, nemzetek találkozójai – köszönjük FIFA, köszönjük EU!
  • vélhetően alacsony szinvonal – köszönjük Magyar futball!

De ezt a mecset is le kell játszani, nincs mit tenni.

Eddig kicsit depis a beharangozás, de hát milyen legyen, ha ezen héten elküldték Kovács Zolit sportigazgatónkat, és  Vignjevic mester nyári távozása is már nyilt titok. Ha nem lenne elég, lesz két eltiltottunk a pótolhatatlan játék- és mókamesterünk Suljic, valamint a hátul harcos Lita. Kabát Peti újra megsérült, Andrics még nem bevethető, Vadász már nem is lesz ebben a szezonban, Szankovics szintén maródi. Ojo teljesen formán és magán kívül...

Az egyetlen jó hír, hogy Perovics végre játszhat, ő azonban a héten két válogatott meccsen is játszott, nem teljesen értem, miért engedtük... Ha már így alakult, ott viszont gólt lőtt, igaz ezek még csak korosztályos meccsek voltak és nem a felnőtt. Mi magyarok pontosan tudjuk, mekkora különbség van a kettő között.  Ettől függetlenül akkor is egy potenciális gólfelelősről beszélünk.

Ezek alapján nézzük a várható felállásunkat:

Balajcza – Nego, Heris, Hudák, Forró – Addo, Sztani -  Balogh, Bardhi, Perovics  – Ojo.

A padunk: Banai, Nagy Gábor, Vaszke. Ha valaki kimaradt írja meg nekünk, de szerintem ez a hadrafogható teljes keret. Hogy a padon kevesen ülnek? Nem baj csak az a lényeg, hogy jó elosztásban üljnek, nehogy felboruljanak. 

A Kispest?   Már túl vagyok rajta, hogy megjegyezzem kik játszanak ott. Talán Yula. Meg Hidi, meg a rosszképű kapusuk és olasz az edzőjük. És biztos van pár színesbűrű játékosuk akik gyorsan futnak. És lesz 1-2-3 akadémista. Vagy nem... Mindegy.

Hajrá Lilák!  Győzünk 1-0-ra. Már megint...

Címkék: ,