Beharangozók

Újváros-Újpest, újabb esély

Végre egy meccs ahol megint esélyesek vagyunk. A játék, a forma rendben van már régóta, a gólok hiányoztak a játékunkból, de a Pápa ellen azok is megérkeztek. Egy hasonlóan támadó szellemű csapatfelállást várok megspékelve Suljiccsal.

Fontos lenne, hogy újra nyerjünk, remek alkalom lehet begyakorolni majd a Videoton elleni letámadásos taktikát, még ha az azért más meccs is lesz. A három ponton és az esetleges előrelépésnél is nagyobb jelentősége lesz a játék minőségének és a gólok számának, mert ha valóban tartósítható a Pápa elleni forma, akkor az lélektanilag jelenthet erősödést számunkra, még a Vidi, a Loki elleni Liga-kupa vereséggel és kieséssel talán éppen ellentétes utat járhat be. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik csapat milyen lelkiállapotban érkezik majd a kupavisszavágóra.

Persze az öltözőnk tagjai egyelőre csak a péntekre figyeljenek, a boncolgatás és számolgatás a szurkolók privilégiuma. Természetesen az sem mindegy, hogy a végén hol végzünk. Minden pontra egyformán szükség van, a felsőház ugyanis a minimális minimum, de pofája annak is csak akkor van, ha beérünk a hatba.

Újvárosban, ha csak a holnapi meccset nézzük, vesztenivalónk nincs, tényleg bízom abban, hogy a támadószekció nagy számban jelen lesz csapatunkban – akár két csatár is.

Játsszuk a jól bevált sokérintős játékunkat, középen irányít Balogh, Suljics pedig a csatárokkal kiegészülve remélem végre közelebb fog végre játszani az ellenfél kapujához.

A Dunaújváros rendelkezik egy-két minőségi játékossal, de úgy gondolom játékban és tudásban is az hazaiak előtt járunk. Nem gondolom, hogy a dunaújvárosi stadionhangulat nyomasztana minket, biztosan nem kell tartani zajos ellendrukkerektől.

Nézzük a kezdőt: Balajcza – Nego, Lita, Heris, Forró – Nagy G, Balogh – Bardhi, Suljics, Andrics – Ojo.

Hajrá Lilák! 

Címkék: ,