Beharangozók

A beharangozó beharangozása...

Üdv Lila drukkerek!

 

Ha minden úgy alakul, ahogy elterveztük az oldal szerkesztőivel, a 2014/2015-ös tavaszi szezon kezdetétől  jómagam fogom beharangozókat írni csapatunk aktuális meccseihez.

Nem vagyok edző, csupán tapasztalt Újpest drukker,  aki az elmúlt 35 évben a hazai bajnoki és kupameccsek legalább 80%-án -  az idegenbeli meccsek ennél sokkal szerényebb 0%-án  - személyesen is szurkolt, de TV-ben ez az arány már közel 100%.  Szóval rövid számolás után úgy gondolom, hogy túl vagyok az  1000. Újpest meccsemen.

3 bajnoki címet ünnepelhettem személyesen, de jutott mellé néhány  Magyar és Szuperkupa győzelem mámoros „üdvözlése” is.

Szerencsére tavaly közösen újra átélhettük végre hosszú idő után milyen érzés ha csapatunkat ünnepelhetjük egy trófea megszerzése után! Persze idén is nagyon örülni fogunk  a „szimpla”  sok gólos és nyögvenyelős győzelmeknek is, ami után elégedetten tapsolhatunk játékosainknak, és ami miatt  valahogy sokkal szerelmesebbek leszünk barátnőnkbe, feleségünkbe  is. 

A beharangozók természetesen elfogultak lesznek, nem is akarok túlzottan objektív lenni, azt meghagyom más független szakértőnek.  Nem igen foglalkozom majd  a statisztikákkal, próbálok a taktikára, a felállásokra,  a szurkolói szempontbóla várható érdekességekre fókuszálni.

 

Tartsatok velem!  Hajrá Lilák! Hajrá Újpest!

 

Jön:  Beharangozó a 2014-2015 bajnoki szezon tavaszi idényére és a kupaesélyeinkhez