Beharangozók

Újabb győzelemre készülve

Szpari ellen idegenben...

 

E hét elején hétfőn, kedden öröm volt olvasni végre a sajtót, mert a 3-as nyerőszériánktól volt hangos több portál sportrovata is. Ráadásul szerintem Győr elleni meccsünk talán az egyik legjobb volt a szezonban. Erős ellenfél ellen, sokat futva, sokszor kreatívan játszva, felszabadultan játszottunk és egy gyönyörű góllal győztünk. Most azonban Nyíregyháza a soros ellenfél. Ezt az ellenfelet kedvelem. Kedveltem őket már a 80-as években, amikor sikeres szezonunkban akár 4-500 fanatikusuk is tiszteletét tette a Megyeri úton. És kedvelem őket, hogy adhatták nekünk Temesvári Miklós edzőt, Eszenyi Dinit, és Csámpit azaz Szendrei Józsit. Számomra kedves a város, szuper az állatkertje és a sóstói strandjuk is. Ja és csinosak a lányok, néhány szép emlék idehúz… Kell ennél több? Más kérdés, hogy jó néhány ismerősöm is nyíregyházi.

Szóval vissza a focihoz… Tehát semmin nem kell változtatni, így tovább, sok passzal, sokat futva, gólra törően kell játszani, és elegendő helyzetből meglesz a gól is.

Illetve bocsánat mégis változtatni kell, mert Nego eltiltását fogja tölteni. 3 variáció merülhet fel. Lita középről kimegy a jobbszélre, helyére pedig jön Hudák középre. Vagy marad Lita, Heris középen, Forró kimegy a jobbszélre védekezni, Balogh visszamegy balvédőbe. Ez elég kreatív változtatás lenne, nem valószínű ez a megoldás. 3. verzió: Sztani beugrik Nego helyére. Én lehet, hogy ezt preferálnám leginkább.

Nézzük a középpályát:

A 4 védő előtt Balogh és Nagy Gábor, előttük Bardhi, Suljic, Andric, előttük pedig Ojo kezdene.

Igen ez elég támadó hadrend, de ez lehetne az a meccs ahol meg lehetne próbálni.

A Nyíregyháza masszív kis csapat, nem szabad félvállról venni, de főleg támadóikat, maximális koncentrációra lesz szükség. -

Én továbbra is megpróbálnám Suljicot közvetlenül a csatár mögött, amolyan árnyékékként szerepeltetni, talán veszélyesebb lenne a kapura, sokkal közelebb odaér, mintha jóval hátrébbról kellene indulnia.

A kezdő fentiek alapján: Balajcza – Sztani, Lita, Heris, Forró – Nagy G, Balogh – Bardhi, Suljics, Andrics – Ojo.

Sok gólt és lila győzelmet tippelek. Úgy érzem, bejön a számításom… J

Hajrá Lilák!

Címkék: ,