Beharangozók

Derbi a bojkott árnyékában

 

Kezdem mindjárt a legfontosabbal: Nem értem a bojkottot, és igazából nem is akarom megérteni.

A szurkoló szurkoljon, tegye oda magát, és akkor követelhet jogosan a játékosoktól, vezetőktől is. De ha egyszer a drukkerek besétálnak ebbe a maguknak állított csapdába, nehezen lehet onnan visszajönni. Mert ha nem változik semmi – amire igen nagy esély van – akkor vagy örökre eltűnnek a pályák környékéről, vagy mégis visszajönnek, de akkor meg minek büntették magukat meg a csapatot. „Akárhogy volt, akárhogy lesz, mi midig itt leszünk....” vagy mégsem, de akkor kinek higgyünk?? Szóval gyertek srácok vissza a lelátóra, mert nektek ott a helyetek és a csatáitokat vívjátok meg ha úgy gondoljátok, de a szurkolásból ne engedjetek!

Na akkor a meccsről: A két egymás utáni Videoton elleni meccs alapján megállapítható, hogy egyben van a csapat, a játék visszatért, Suljic remek formában van, javult Balogh és Nagy Gábor játéka, és nagyon bízom abban, hogy Andricsnak is végre kijön a lépés. A góllövés elleni szérum amit a csapatba injekciózott valószínűleg egy zöld-fehér színű szellem, sajnos még mindig hat.

Nebojsa is látja, jelzi de valahogy nem látom azokat a szerkezeti változásokat amik gyógyírt jelenthetnének sebeinkre. Hiszen ha minden meccsen ugyanúgy játszunk, akkor miért lőnénk több gólt? Szóval valahol bele kellene nyúlni. Na de hol?

Én Suljiccal megpróbálnék közelebb játszani az ellenfél kapujához, amolyan árnyék ékként Perovic mögött. A maga két cselét tegye meg közvetlenül a 16-osnál és akkor ő is közelebbről lőhet kapura, illetve a 11-esre is nagyobb esélyek nyilhatnak.

Balogh vehetné át a középpályán a szerepét...persze ehhez többet kellene vállalnia.

Javasolhatnám a kontra játékot is, de azt nemigen próbáltuk még, nem biztos, hogy pont a Fradi ellen

kellene próbálkozni ezzel. Arra azonban okvetlenül figyelni kell, hogy a Fradi játékosai kreatívabbak és gyorsabbak is a fehérvái játékosoknál, úgy,hogy kimelten kell figyelni a védők mögé ívelt labdákra.

A védelem középen elég lassúak vagyunk, ezt az ellenfél ls tudja, ott megpróbálnak majd megfutni.

Nyilván célszerű már az indításokat blokkolni, megakadályozni.

Első Derbi tehát az új Grupi Arénában. Tegyük meg mindent, hogy elrontsuk  pár százezer zöld örömét.

 

Hajrá Lilák!!

Címkék: ,