Beharangozók

Legyen "Vad" kisasszony az MTK...

Emlékezzünk meg mindenekelőtt a szerencsétlenül járt brazil labdarúgócsapatról és utastársaikról valamint a személyzetről is. Szörnyű tragédia. A föld legyen könnyű nekik! Nyugodjanak békében!

Ez az igazi tragédia, egy ilyen szörnyű esemény kapcsán jut eszembe, hogy néhányan tragédiaként élik meg csapatunk helyzetét, játékát, szereplését.

Pedig nem ez a tragédia. Ez csupán egy múló állapot egy több mint 130 éves klub életében, történelmében, és biztos vagyok abban, hogy hamarosan újabb örömben lesz részünk és közösen élhetünk át boldog perceket órákat csapatunkkal. Hogy miért? Mert optimista vagyok? Hogy mikor? Nem tudom. Lehet, hogy már szombaton, de lehet, hogy csak a jövő héten. Vagy lehet, hogy csak 2018-ban. A mi sorsunk a reménykedés és a szurkolás.

Mint most szombaton az MTK ellen idegenben. Továbbjutottunk a kupában, veretlenek vagyunk hónapok óta. Ráadásul a mai nap egy NBII-es csapatot a Zetét sorsoltak nekünk. Újabb esély a legjobb 8 közé kerülni.

Diarra újra játszhat, és az MTK új stadionja, valamint a vélhetően szuper gyep, és ráadásul a hangos nagyszámú újpesti szurkolótábor mind-mind  olyan tényező, ami a mi győzelmünket vetíti elő. Csapatunk játéka stabil, ha elől végre nagyobb szerencsénk lesz, két rúgott gólunkra nem fog tudni válaszolni az ellenfél. Ráadásul kicsit reménykedem abban, hogy nem csak sportélményben lesz részünk. Biztos mindenki emlékszik még arra, hogy a stadion műszaki átadásakor milyen képekkel tesztelték a két eredményjelzőt. Abban bízom, hogy "Vad" kisasszony szerepét a hazaiak fogják eljátszani...

Banai – Nagy, Heris, Kecskés, Mohl – Windecker, Cseke – Diarra, Balogh, Bardhi – Perovics.

Ez a kezdő megfelelően kreatív és harcos, és végre győzelemmel örvendezteti meg szurkolóseregét.

Akik között én is ott leszek…

A tekintélyesnek mondható múlt újpesti fölényt mutat, igaz mindössze 4x győztünk többször, mint az MTK, viszont az összesített gólokat tekintve az MTK jobb.

A döntetlen egyik csapat számára sem lenne igazán kedvező, vendéglátóink még nálunk is nagyobb slamasztikában vannak, s bár még nagyon sok van hátra a bajnokságból, azért az a gárda, amelyik meg tudja szerezni a 3 pontot, sokkal nyugodtabb Karácsonyra számíthat.

A tabellára pillantva jól látható, hogy győzelmünk esetén eltávolodhatunk tisztes távolságra a kieső helyektől és talán lőtávolra kerülhet az élboly is. Most rövidebb voltam a szokásosnál. Babonából, hátha ez hozza meg a győzelmet?

Hajrá Lilák és Csak az Újpest!

Van még pár jegy a vendégbe, vegyük meg, töltsük meg a vendégszektort.

Avassuk fel a pályájukat!

fotó: WallsDesk.com