Beharangozók

A kecskeméti kaland vége

Kicsit nem is baj, hogy egy időre vége.

Lesz idő feltöltődni, lejár az albérlet is tán, és igazolni sem tudunk majd. Ezek mind olyan dolgok, amik nem fogják borzolni a kedélyeket. Az a helyzet, hogy kicsit belefáradt a csapat a harcba. Túl kevés emberrel tudunk a csatákba menni, nem volt elég rotációs lehetőség, mindössze néhány húzás maradt a sakktáblán. Nagy zajok még nem hallatszódtak ki az öltözőből, de kicsik már igen.

Itt van végszóra ez a Loki meccs. Már az első körben is olyat játszottunk velük, amilyet csak mi tudunk. Ők vezettek sokáig, de sokat tettünk az egyenlítésért, és amikor az megszületett, nem volt labdarúgásban jártas ember, aki ne ránk fogadott volna a meccs képe alapján. Oszt' mind benézte, mert egy kontrát bevertek és kikaptunk. A Debrecen hasonló problémákkal kűzd, mint amikkel mi, csak ők nem hiába várják a piac nyitását. Fásultnak, megtörtnek látszódnak, a pontokat csak csipegetik, nem érezni rajtuk olyan elánt, amitől néhány éve még érdemes volt tartani.

Ezért, ha Vignjevic mester talál egy utolsó csatadalt, mellyel harcba tudja dobni a mieinket, akkor ezt a meccset megnyerjük. Utoljára megyünk Kecskemétre, kellene ünnepelni végre egy jót, feltéve, hogy lesz néző is hozzá. Megérne az is egy misét, hogy a vezetőségben nem akadt egyetlen olyan ember sem, aki küldött volna meghívót az általános iskolásoknak egy 120.000 lakosú városban és környékén, ahol az egész megyében nincs NB 1-es klub.

A héten öröm volt újra edzeni látni Hazard-t, ő még bizonyára nem játszik, de egy picit könnyebb helyzetben van vezetőedzőnk mint általában, mert a Loki ellen használhat 5 légióst, még ha akar is figyelni az ajánlásra. Pályán lehet egyszerre Heris, Bardhi, Diarra, Andric és akár Perovic is.

Sankovic még nem 100%-os, Kálnoki egyelőre rehabilitál, reméljük a tavaszi rajtra mindenki hadrafogható lesz.

Azokra a hírekre, amiket Eszterke generálgat, nem is érdemes reagálni sem. Aki járt a stadion környékén manapság, az látta, hogy van ahol már elbontották a kerítést is, a hiányzó székek pótolva lettek, s bár még dolgozgatnak, de januárban át lesz adva, csak az az Andrade ügyről ne kelljen beszélni, mert arról nem akar...

Visszatérve a Lokira, a két csapat közös múltja nagyon a mienk. A nyugodtabb téli pihenő, valamint a hagyományok miatt is verjük már el őket alaposan!