Kitekintő

Vidd a WC deszkádat oda, ahova akarod!

Tárgyalni kell...-mondja az Újpest FC vezetősége.

Ez a mondat elég sok biztosítékot vert ki mostanság. Bár az amnézia elég gyakori jelenség hazánkban, de azért na. Pofa kell ahhoz, hogy azok után, hogy Rodi megváltoztatta a címert mindenki tiltakozása ellenére, és az ügyben senkivel sem volt hajlandó tárgyalni, most mégis.

Rodi vazze...ezt komolyan gondoltad? Nem beszélsz senkivel, hiába könyörög neked mindenki, de most, amikor megszoptad a bíróságon, már tárgyalnál? 

Szerinted van bárki, aki leülne veled ebben az ügyben (és ahogy halljuk, más dolgokban is) azok után, ahogy ezt a kérdést kezelted? 

Naiv vagy Rodi. Itt az ideje megértened, hogy a magas ló még nem vitt messzire senkit sem. 

Mindamellett továbbra is az lenne a legésszerűbb, ha megvalósulhatna az UTE felnőtt csapata és te meg szépen vennéd a sátrad fáját. Akkor ugyanis oda és akkor biggyeszthetnéd a wc deszkádat, ahova és amikor csak akarod, s még csak egyeztetned sem kellene senkivel erről. Azt ugyanis nem szeretsz. Eljutottál oda, hogy már nem figyel rád senki, és az lenne az új esztendő legnagyobb meglepetése, ha a győztes bírósági tárgyalás után az UTE engedékennyé válna címer kérdésben. Gondolod, hogy van esélyed meggyőzni bárkit is arról, hogy az önkényesen megváltoztatott történelmi címer foggal-körömmel történő visszaszerzése után egy jó kávézás mellett meg tudsz egyezni abban, hogy legyen mégis wc deszka? Ló...t Rodi!

Azt a haragot, ami eddig rád irányult, senki nem akarja tőled elvenni!