Kitekintő

„Mi dolgunk a világon?

Küzdeni. Erőnk szerint a legnemesbekért.”

Küzdeni a lila-fehér színekért, az egyetlen címerért, egymásért, a múltért és a jövőért, a becsületért és Magyarországért.

A mai napon csupán ennyit kérünk és várhatunk el attól a csapattól, amely 9 év után lép ismét nemzetközi porondra és most olyan ellenféllel találkozik, akik a legtöbb EL győzelmet tudhatják magukénak.

És mégis, talán még valamit...

...a szurkolók mernek nagyot álmodni. Miért ne születhetne meglepetés a mai napon? A labda Spanyolországban is gömbölyű, a fű zöld (sajnos), az ég kék...! A játékosok fejében is biztosan megfordul, hogy most egy olyan ajándékot kaptak az élettől, ami talán sohasem adatik meg még egyszer karrierjük során (ne legyen így). Most kell vele élni, most kell véghez vinni azt, amiről talán csak suttogva ildomos beszélni, amiben mégis minden lila-fehér szív titkon bizakodik egy kicsit... hogy ma legyőzzük a Sevillát!

Ez nélkülöz minden racionalitást, ellenünk szól minden statisztika, mindenki a bukásunkat vízionálja...? Biztosan így van, de ha holnap megkérdezik, hogy miért mosolygok, szeretném azt mondani, hogy „Azért, mert nagyon szépet álmodtam!”

Harcoljatok mindenekelőtt az álmainkért!