Vélemény

Az MLSZ, mint szőke nő...

Szőke nő a férjéhez:

  • Te, Béla, mi lett a végeredmény?
  • Null-null.
  • Aha… És kik lőtték a gólokat?
  • Tudod, most az anyósomra gondolok kedvesem…

Nem vagyok szőke, sem Béla, MLSZ meg végképp nem, de el kell ismerjem, a Szövetség általa működtetett oldalon zseniálisra sikerült a fenti vicc vizualizációja. Imé:

OK, ez eddig egy gag, hogy kerül ez ide? Úgy, hogy szokásom szerint bevetettem magam az mlsz.hu-ra, a mára hagyománynak tekinthető statisztikai elemzéshez szükséges adatok felkutatására. Azt még értem is, hogy rögtön az elején van egy kis csúszás, ilyenkor pl. be kell paraméterezni a feljutókat, az új igazolásokat, és persze le kell cserélni azokat a címereket, amelyek megváltoztak az előző évről… Kivétel a miénk, ugyanis a jogtalan címerhasználatot, annak gyakorlatát a sportági szövetség nem támogathatja, vagy ha támogatja, akkor ő maga is ráhág a törvényesség bokájára!

Elnézést kérek, hogy egy mindennapi bosszúság is a címer-ügyet dobj fel agyam valamelyik bugyrából, de – még mindig, és továbbra sem, sőt sohasem!!! – lehet elmenni szó nélkül a történtek mellett! Így hát ezúton is;

VISSZA A CÍMERT!

Lám, a derűre így jön ború… Hogy ne fejezzem be szomorú hangulatban, megemlítem még, hogy nem ám az van az MLSZ által működtetett oldalon, hogy „nincs adat”, vagy „comingsoon”, vagy bármi más! Á, az tök kulturált lenne, meg nem röhögnék visítva a jellemző nemtörődömségen… Szóval, akkurátusan, hiánytalanul a 2016/17-es bajnokság teljes adathalmaza megjelenik! Lehet, hogy ez nem is slendriánság, csak gondoltak a történészekre is???

A lényeg az (természetesen csakis a címer után!), hogy ami késik az jön! Ha végre az MLSz is észreveszi, hogy a hétvégén lepörgött az első forduló jelentkezem szokásos elemzésemmel.

 

HAJRÁ LILÁK!