Vélemény

Tippmix?

Az egyik legszomorúbb szerda volt 2018.12.05-én, mikor is csapatunk a Kaposvár ellen búcsúzott a kupától… A kiesés már önmagában is szégyen, de az, amit foci címén láttunk csapatunktól, arra már szavak sincsenek! Nem fogok most abba belemenni, hogy mit jelent(ene), ha valaki lila-fehér mezben léphet pályára, mert ezen a mostani mezen ott van az a plecsni, ami ennek a szégyenletes szereplésnek a védjegye… Igen, az a deszka, ami annak a bizonyos végterméknek a szagát hivatott szeparálni!

Sokaknak az ugrott be elsőre, hogy ezt a meccset (is) szépen eladtuk egy fogadási oldalon, mert így azért mégiscsak könnyebb pénzt keresni, és ennek a pénznek a kifizetése ráadásul nem szegény agyon-sanyargatott tulajdonosunk zsebét terheli! Zseniális ötlet, valljuk be! Persze sporthoz, sportszerűséghez semmi köze, de sajnos – véleményem szerint – ettől sokkal rosszabb a helyzet!!! Azt is mondhatnám, hogy még ehhez is hülyék…

Ugyanis a címbeli kérdésre egyértelmű NEM a válasz… Teljesen komolyan mondom, hogy még mindig jobb lenne, ha bűnös módon eladják a meccset, de itt nem ez történt, hanem valami sokkal rosszabb… Egyszerűen ennyit tudnak, ennyi van a keretben, edzőjében, magában a klubban! Semmivel sem több!!!

Szomorú, de tény, hogy a kicsit sem kedvelt tulajdonos munkája beérett: a nagy játékos-biznisz közben mára azok maradtak a keretben, akikért egy árva garast sem kaphat. A kontraszelekció gyümölcse a kiesés a kupából, és… Ne legyen kétségünk, a bajnokságban sem vár ránk semmi jó!

Ha nem Újpest szurkoló lennék, akkor is azt mondanám, hogy igen, így jár az, aki csak kivesz, de nem tesz bele semmit! De nem ám csak a pénzről van szó, ne gondoljátok! R.D. pénz mellett elvett címert, becsületet, illúziókat, szurkolótábort, lelkesedést, és mindent, ami valaha azt jelentette; ÚJPEST!

Ideje lenne – érdemei háromszoros „elismerése” mellett – végre elbúcsúztatni ezt a modernkori Döbrögit, és egy alapos féregirtást követően újra felépíteni azt, amit ez a lelketlen törvényszegő lerombolt!

 

HJRÁ LILÁK!!!

NEM KELL ÚJ CÍMER!!!