Vélemény

Tiltsák ki a jogsértőket!

A jogsértő magatartás és annak következményeiről hosszú órákon át tudna mesélni egy jogot végzett ember. Persze bárki tud néhány mondatot összehozni, de ahhoz, hogy az mások számára elfogadható legyen, hitelesnek kell lenni.

A minap olvastam az Újpest FC közleményét, miszerint a jogsértő magatartást tanúsító személyeket a klub kizárhatja a stadionból.

Én azt hiszem, régen találkozott ilyen csodálatosan a szurkolói óhaj a klubvezetés elképzeléseivel. Azt az egyet nem értem, miért kellett ennyi ideig várni. Mióta mondjuk, hogy azok, akik a jogsértést elkövetik, azoknak semmi keresnivalójuk a csapat közelében? Hát megmondom, egészen pontosan 2017 nyara óta, amióta kirobbant a címerkérdés. Mert az ugye mindenki számára világos, hogy a cégbíróság döntése alapján a címer megváltoztatása jogsértő módon történt, s a klub kötelezve lett arra, hogy állítsa vissza az eredeti állapotot.

Magyarul a klub, illetve annak vezetése folyamatos jogsértést követ el azzal, hogy azt az undorító, mindenki által elutasított WC deszkát varratja a szent mezre.

Hát akkor ha szabad kérni, legyünk következetesek és tiltsák ki a stadionból a jogsértőket!