Vélemény

Menjetek mindketten...beharangozó helyett

A Fehérvár elleni, utolsó itthon játszott mérkőzésünk alkalmával (február 01.) láthatóan nem volt jó állapotban a gyep. Mint kiderült, az ősszel kezdődött újabb felújítási etap - pályafűtés szükségessége miatt – nem ért a végére a megfelelő időpontra. A történet innentől kezdve szédítő sebességgel torkollt egy pofátlansággal teletűzdelt kutyakomédiába…

Ezt nem is kell véleményeznünk, mindenki tudja, hogy mit jelent ez számunkra, de nézzük meg azokat a „fatális véletleneket”, amik előidézték a mára kialakult helyzetet, ami jelen állapot szerinte azt jelenti, hogy Szegeden lesznek a „hazai” meccsek (annál a klubnál, ami köztudottan ferencvárosi kötődésű – gratula!).

  1. Az UFC-t a cégbíróság jogerősen elmarasztalta, és megállapította, hogy a címer visszaállításának hiányában jogszerűtlen a működése.
  2. A szurkolók  - visszakövetelve az egyetlen, igazi címert - minden lehetőséget kimerítve a bojkott mellett döntöttek, de elhatározták, hogy nem maradnak otthon a fotelben, hanem kemény tiltakozásuk kifejezéseképpen meccsnapokon (különös tekintettel a Derbire!) tüntetni fognak a Megyeri úti oldalon.
  3. Hogy, hogy nem, de a talaj hirtelen alkalmatlanná vált… pedig egy héttel a Fehérvár elleni meccs előtt kapott engedélyt.
  4. A megoldás a Fáy utca, de itt meg – láss csodát! – a rendőrség nem tudta biztosítani a helyszínt, tekintettel a rendelkezésére álló rövid időre.
  5. Érdekes módon… más budapesti helyszín nem adódott… (keresték???).
  6. Tök véletlenül éppen a Derbi napjára időzítve az UFC is rendezvényt jelentett be a stadion Megyeri út felé eső parkoló részére.
  7. És akkor jött a hír, hogy – sajnos, sajnos… - nincs alkalmas pálya a hazai meccsek megrendezésére, csakis Szegeden.

Ugye milyen furcsa a sors, hogy a véletlenek láncolata pedig ilyen helyzetbe sodorja a klubot? Színtiszta véletlen az egész. VAGY NEM!!!

Összefoglalva:

RODERICK TAKARODJ!!!

És ha már indulsz, szólj be Őzének is, hátha menne veled a pokolba!

 

HAJRÁ LILÁK!!!