Vélemény

A lelátó...

150 ember, vagy még annyi sem, ennyi volt a vendég kanyarban Kispesten a Vasas ellen. Ez nem a tábor, hanem az egész lila különítmény.

A hangerőt, a szurkolást nem is érdemes megemlíteni, mert az nem volt. Mennyit gúnyolódtunk korábban az MTK szurkolóin, meg a Vác táborán mosolyogtunk, s csúfoltuk a „váci segélykiáltásnak” amikor megszólaltak.

Hát kedves lila testvérek, alulmúltuk őket. Tudom, kedd, munkanap, szeles idő, még mindig buzi MLSZ, Roderick, meg egyebek…de azért mégiscsak rettentő égő a BLASZ 2-es hangulat a Vasas elleni rangadón. Egész meccsen kétszer dörrent meg szólalt meg a 13-14 főből álló kemény mag, először a Fradit szapulta, majd a Kispestet. Mondjuk, emiatt pont nem kellett volna eljönni, az egyik arc meg is jegyezte, nem tudunk annyira kevesen lenni, hogy 2 hülye ne legyen közöttünk…

A 2. félidőre a tábor frontembere nem is jött ki, egyszerűen feladta a kilátástalan próbálkozást a némaságba temetkező szurkolók között.

Az, hogy a csapat körül nincs minden rendben, tudjuk egy ideje. Szerencsére van egy nagyszerű mentalitású edzőnk, aki a szarból is képes építeni valamit. Ezért nem fogunk kiesni, ezért látható még mindig valami labdarúgás féleség a mi meccseinken, még ha nem is mindegyiken. Talán eljött az idő, hogy a lelátón is legyen egy pozitív erő, aki össze tudja fogni a szurkolókat és valóban pozitív energiával segíti a csapatot, a közösséget.

Amúgy az ellenfél tábora is rendkívül gyenguszka volt. Érthetetlen, hogy miért nem lehet ilyenkor bemenni a főlelátóval szemközti ülőhelyre. A közelünkben sem lett volna senki, de legalább letehettük volna a seggünket...A jegyvásárlásnál 2 ablaknál 8-8 ember várakozik. Kb. felesben van kártya/nincs kártya. 15 perc várakozás. A büfében van hideg sör, de a metsző szélben jobban esne egy meleg tea, vagy forralt bor, de egyik sincs...

Itt tényleg mindenki mindent megtesz azért, hogy ne menjen ki senki a meccsre...