After Aurél: Paks - Újpest beharangozó

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az atomvárosiak mostanság szeretik a feketét; előbb Csertői Aurélnak, majd Tomislav Sivič-nek főtt le… Sivič nem hagyott nagy nyomot a csapaton, de ehhez nem is volt túl sok ideje. Amint a kieső pozíciót veszélyesen megközelítette csapata, már repült is! Ezt előde nem engedte meg, amikor veszélyes vizekre kezdett térni a Paks, hirtelen elővarázsoltak valami foci jellegűt (persze annak Csertői-féle nézhetetlen változatát), és serényen gyűjtögették a pontokat. Most Osztermájer Gábor vezetésével újra visszatérnek az Aurél-technológiához?

Ezt én itt és most nem tudom megválaszolni, erre várni kell a meccs végéig, a választ pedig csapatunk fogja megadni! Amennyiben a múlt heti „játék” köszön vissza, a Paks bizony újra versenybe kerülhet a középmezőny tagjaival, ha viszont olyan produkciót látunk, mint két fordulóval ezelőtt, bizony beütünk egy jó nagy rozsdás szöget az atomváros szarkofágjába…

Az eddig is rettenet bosszantó volt, hogy csapatunk ingadozó teljesítményt mutat, de mostanság ezt olyan szinten kimaxolták, hogy igen nehéz bármilyen előrejelzést adni. Persze beharangozóim eddig sem komoly szakmai alapokon születtek, sokkal inkább megérzéseimet fogalmaztam meg, de most még érzésre sem tudom megmondani, hogy csapatunk melyik arcát mutatja majd! Ezért most a reményhez folyamodok segítségért!

Szóval, reményeim szerint a következőt fogjuk látni; a kezdőben nem szerepel Ristevski, viszont bekerül Bjarnason, Obi és Simon Krisztián viszont végre tényleg szélsőként fog játszani! Szerintem ez máris elég lehet a győzelemhez, mert szinte biztos vagyok benne, hogy gyorsasággal, mozgékonysággal tönkre lehet verni a meglehetősen statikus ellenfelet.

Banai – Pauljevic, Heris, Litauszki, Burekovic – Sankovic – Obinna, Bjarnason, Zsótér, Simon - Feczesin

Ezt a kezdő a reménységem, de máris jeleznem kell, hogy ilyet szinte biztosan nem fogunk látni, mert a középpályán pont egy védekezővel kevesebb van, mint amit Vignjevic megfelelőnek tart. Pedig a mostanság alkalmazott 4-4-2-es paksi felálláshoz ez egy olyan csapatot jelentene, ami kard-ki-kard komolyan belemenne a csatába, és sokgólos meccsen tutira legyakná az ellenfelet.

Ha nem is lesz így, abban mindenképpen bízom, hogy győzni fogunk (nem nyerni, mert a nyereményhez rendszerint nem jár pont… - értsétek ahogy kell!), és legalább megmarad a lehetőség a későbbi felzárkózásra. Tippem most is 3:1, mint már az utóbbi két meccs előtti s. Ez egyszer bejött, egyszer meg nagyon nem… de továbbra is szeretném hinni, hogy csapatom nem csak mutatóban képes komoly teljesítményekre!

Ennek szellemében;

 

HAJRÁ LILÁK!!!

NEM KELL ÚJ CÍMER!!!