Csatát veszthetünk, háborút nem!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A csatát már elvesztettük, a háborúban azonban még mindig nyerhetünk. Nyerhetünk? Inkább csak azt mondom, esélyesek vagyunk a béketárgyalásra… Sajnos most úgy áll a dolog, hogy a Zete tegnapi győzelmével egyetlen pontocskára van a kieső hely!

Ha jobban belegondolok, a csatát úgy vesztettük el, hogy nem kerültünk nagy szégyenbe, de ez most már igen kevés! Kisvárdára pontokért kell menni, különben nincs bocsánat! Nem építhetünk arra sem, hogy az utánunk rangsorolt Paks a Fehérvárt látja vendégül, mert bizony a Carillo legények is igen halványan muzsikálnak, és ha nem akarjuk mások kezébe helyezni sorsunkat, akkor egyébként is csak egyféle eredmény elfogadható, a győzelem!

Most már ott tartunk, hogy igazából mindegy milyen játékkal, csak nyerjünk… Persze a játék milyensége, és az eredmény erős függésben vannak, de most nincs lehetőség megválasztani az eszközöket! Burekovic kiesett a játékból – egyesek szerint Zsótér bénázása miatt – ami most nem jön jól. Nem jó előjel, de volt már ilyen, ez semmire nem mentség.

Apropó, Zsótér! Sokan azt mondják, nem véletlen, hogy a Derbin csak epizodista volt, hiszen gyenge játékot mutatott. Nem is tudom… nekem olyan érzésem van, hogy azért annak is utána lehetne menni, hogyan lett ő peremember, milyen stációi voltak itteni pályafutásának, mert bizony erős a gyanúm, hogy nem saját akaratából alakult így a dolog!

Nem érdemes most különösebben belemenni, hogy milyen hadrendben állunk fel, vagy ki lesz a kezdőben. Nem, egyáltalán nem érdekes, csak az, hogy végre tényleg a legjobb tizenegy kezdjen, és már az elején tegyük világosság, hogy ki nyeri ezt a mérkőzést! Nincs lehetőség most tilitolizni, mert az ellenfél biztosan komoly fizikális felkészítésen van túl, hiszen edzőjük a munka megszállottja, és ezt a meggyőződését játékosaiba is beoltja.

A Derbin nem egy kieső csapatot láttam, de ezt még bizonyítani kell a következő meccseken is! Nem beszéltem össze Vignjevic-csel, aki ugyanezt mondta a mérkőzés után, de most ennek semmi jelentősége nincs, most is 0:0-ról kezdünk.

De a lényeg az, hogy a végén mi lesz az eredményjelzőn! Én most 1:2-őt vízionálok, győzelmet várok, és most nem csak a szívem, hanem az eszem is ezt mondatja velem!
 

HAJRÁ LILÁK!!!