Gyógyulóban: Felcsút – Újpest beharangozó

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nehéz lenne megmondani, hogy milyen meccs következik, azt meg végképp, hogy milyen esélyekkel indulunk neki, de azt mindenképpen el kell mondani, hogy csakis a győzelem elfogadható! A hétközi, vereséggel zárult kupameccs után, a bajnokságban első mérkőzésen pályára lépő ellenfél egész egyszerűen nem lehet olyan formában, hogy otthon tartsa a három pontot. Vagy ha mégis, akkor azon erősen el kell majd gondolkodni…

Azt persze nem tudni, hogy a vírusfertőzést kapott játékosok közül ki léphet esetleg pályára, de erős a gyanúm az MLSZ minapi döntése után (koronavírus okán maximum egy meccs halasztható), hogy felgyógyulnak lassan a felcsúti játékosok. De ez most majdnem mindegy, mert tétmeccsen akkor is csak most játszanak majd először ezen az őszön, így mindenképpen előnyben leszünk.

Nekem a leginkább az a fontos, hogy lássam, a múlt heti kissé széteső játék után Rogan mester tényleg képes volt összeszedni a társaságot, és végre megint egységes csapat benyomását keltve nyerjük meg ezt a mérkőzést. És tévedés ne essen; a bajnokság bármely szakaszában fontosak a pontok, mer a végelszámolásnál éppen ugyanúgy számít az elején megszerzett/elhullajtott pont, mint a bajnokság végén lejátszott meccseken. Márpedig az előző héten sikerült kéz pontot otthagyni Budafokon…

Nekem most nem érv, hogy Ristevki nem játszik, még akkor sem, ha védőkkel nem állunk a legjobban, mert nem tartom őt egyáltalán pótolhatatlannak még így sem. Kiváló helyezkedéssel ugyan sokszor pótolja sebességbeli hiányosságait, de ha futóversenyre kerül sor, bizony nem sok esélye marad. Márpedig egy feltolt védekezésnél ilyen előfordul! Azt persze nem tudom, hogy Jovan Baosic bevethető, vagy sem, de ő éppen az ilyen esetekre jelent megoldást, így kíváncsian várom, hogy milyen védelemmel kezdjük el ezt a mérkőzést.

A végére 3:1-es győzelmet várok, elhozzuk a három pontot, de a legfőbb mégis az, hogy milyen játékkal sikerül elérni ezt a győzelmet!

 

HAJRÁ LILÁK!!!

NEM KELL ÚJ CÍMER!!!