Kilencből négyet!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A bajnoki rajt előtt azt gondoltam, hogy a Mezőkövesd ellen megszerezhető kilenc pontból legalább hat meglesz, de most már látszik, hogy mindössze négy a maximum. És most erre kell törekedni, de most meg is van rá az esély, hogy legalább ezt elérjük! Itthon (helyesebben a Fáy utcában) 2:1-re vesztettünk, majd idegenben jött egy 2:2, így éppen itt az ideje a sorozat folytatásának!

Na meg ne feledjük el, hogy minden kis pontocska kell manapság, hiszen az utóbbi három meccsel még mindig térbe vagyunk, és most is ugyanúgy kell koncentrálni, mint eddig! Az pedig ne tévesszen meg senkit, hogy a Mezőkövesd a Debrecennel holtversenyen a legrosszabb formát mutató csapat, mert ha korábban teherautóval vitték haza a pontokat másoktól, akkor az azért jelent valamit!

Nehéz meccs lesz, mert – legalábbis eddig – nem nagyon feküdt nekünk a matyók játéka. Nehéz olyan csapat ellen játszani, ahol sok labdabiztos játékos mellett van egy-két irányító típusú is, és edzőjük nem átall meglépni olyat, hogy egyszerre akár hét támadó típusú játékost tegyen fel a pályára. Ez pedig azért okoz nehézséget, mert sajnos most nem tudunk hasonló egyéni kvalitásokat felmutatni, és ha a csapatjáték döcög, nincs mibe kapaszkodni.

De! Amit a Fehérvár ellen a második félidőben láttunk, az már foci volt, az most is jó lesz, mert járt a labda, és fizikálisan sem volt különösebb gond! Akárhogy is, reálisan nekünk áll ez a meccs, és motivációban is nálunk az előny, ugyanis egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy Mezőkövesden szeretnék az európai kupaszereplést… nálunk pedig végre látni életet az arcokon, és a játékban is megjelent a daráláson túl más elem is!

Hogy teljes legyen a sorminta, én most egy 2:1-es győzelemmel beérem.

HAJRÁ LILÁK!!!
NEM KELL ÚJ CÍMER!!!