Az eddigi játék nem egy matyóhímzés...mi jön ezután?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A tavasz eddig nullás a pontok számát tekintve. Azt nem mondom, hogy a két meccs egyforma volt, de azt már igen, hogy a Fehérvár ellen sokkal jobban nézett ki a dolog! Ez persze semmire nem elég, ha nincs góllövő - márpedig az nincs! Igen, Soma nem volt túl agilis, de az is igaz, hogy nem is tömték labdával.

És mi lett az eredménye? Az, amit már unos untalan, ezerszer, meg még ezerszer láttunk; darálós csapat, ami a mezőnyben akár még fölényre is képes, de az ellenfél kapuja előtt elfogy, lekókad, tanácstalanná válik. Az okok szerteágazóak, de egy kézben futnak össze, abban a kézben, aki aláírta a buditető design megrendelő lapját! Az edző, a játékosok, mind-mind az ő termékei, ahogy  - ebből fakadóan - az a nehezen nézhető játék is, amit már évek óta látunk. OK, tudom, nekem is elegem van már a saját savanyú ábrázatomból, amikor szeretett csapatom kerül szóba, ezért most nézzük kicsit optimistábban.

Tény, hogy játékban sokat javultunk, hátul sokkal stabilabbak voltunk (nem is értem, hogy Szakály és Ristevki esetébe mi volt az elképzelés!!!), nem hagytuk kibontakozni az ellenfél játékát. Ez máris eredmény, mert a Debrecen ellen semmi ilyesmi nem volt! Ha ezt egy fejlődési pálya első pontjaiként fogom fel, és kivetítem a jövőre, akkor most az a fokozat kell, hogy következzen, amikor már el tudunk jutni az ellenfél kapujáig! Ezek szerint van tehát esély arra, hogy gólhelyzetig jussunk, de az még nagy kérdés, hogy ez mire lesz elég; gólra, vagy az ellenfél jön bedobással?

A Kövesd egyébként jócskán vesztett lendületéből, akárki akármit is mond, szerintem elvesztették a fonalat, és nem ártana, ha meg sem találnák. Arra ugyanis nincs sok esélyünk, hogy egy kiváló formában lévő matyó gárdát most megverjünk, de ha ők az ősz végi/tavasz eleji formájukat hozzák, igenis el lehet őket kapni! Talán túlzottan optimista vagyok máris, de azt gondolom, hogy sikerül nyernünk egyetlen egy gólocskával, méghozzá 2:1 arányban!

A bojkottal kapcsolatosan... Egyelőre működik, csak a sajtó hallgatja agyon a témát és ez komoly probléma. Egy-két médiumnál törte át a jeget az ügy, ilyenből kellene több, de minél előbb. Az látható, hogy a klubot idegesíti a kérdés, igyekeznek elhallgattatni a témát, ennek érdekében tettek is lépéseket, ez már kiderült. Néhol sikeresek voltak, néhol nem, de elbizonytalanodni most nem szabad! Ha már bele lett állva az ügybe, akkor innen nincs visszaút!

Az összefogást szélesíteni kell, ehhez kívánok sok ötletet a szervezőknek!

 

HAJRÁ LILÁK!!!

NEM KELL ÚJ CÍMER!!!