Most, vagy...

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

...az utolsó fordulóban? Igen, ez a nagy kérdés most! Az van ugyanis, hogy egy olyan ellenfél jön, akinek van pár oka keménykedni ellenünk, de nekünk ők egyáltalán nem fontosak! Csak egy cél lebeghet a szemek előtt a bentmaradás... Sajnos itt tartunk.

De ha már itt tartunk, egy kérdéssel ugrok egyet az időben; most itt tartunk, szerintem meg is ugorjuk ezt a nem túl magas lécet, de mi lesz aztán? És most vissza a jelenbe!

A Zete örül, mint majom a farkának, sikerült bentmaradniuk, így most a zöld testvériség (szerintem totálisan félreértelmezett...) vonatára felülve, majd biztosan meg akarja mutatni, hogy mennyire hű csatlós! Márpedig most nem tehetik meg, hogy lazuljanak, mert a hírhedt 16-os szektor is tiszteletét teszi a mérkőzésen... Fura társaság, de ez az ő bajuk, mindegy. Vissza a pályára!

Mi van, ha pihentetik azokat, akik elérték a sikert? És arra koncentrálnak a hátra lévő meccseken, hogy a peremembereket teszteljék? Ez utóbbiban nem hiszek, mivel a klub közölte, hogy bizony nekik fontos az első hat között végezni, mert az ugye eggyel több hazai meccset jelent majd a következő bajnokságra.

Úgy tűnik, hogy van ahol mindig találnak célt, és megpróbálják elérni... Ez most nálunk is adott, még ha ez valójában kényszer és szégyen egyszerre! De a történetet ismerjük, inkább most a meccsről! Nekem a nagy dilemma az, hogy Rogan mester hogy sakkozik! Meg meri húzni, hogy az utolsó fordulóra hagyja a dolgot, és most inkább egy B-csapattal áll ki? Vagy inkább abban bízik, hogy a legjobb tizeneggyel elérhető eredmény után jelentőségét veszti a záróforduló?

Én most azt tippelem, hogy a Zete sem lesz a legerősebb tizeneggyel a pályán, és mi sem, és ennek eredőjeként egy kínlódós, nehéz, olykor nézhetetlen meccsen behúzzuk a három pontot, valami minimális különbséggel. Nagyobb arányú győzelem csakis akkor lehetséges, ha az elején gyorsan rúgunk két gólt, és a folytatásban hagyjuk jönni őket, de a védekezésre koncentrálva gyors ellentámadásokkal színezzük a mérkőzést.

 

HAJRÁ LILÁK!!!

NEM KELL ÚJ CÍMER!!!