Nekem nyolc!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Legutóbb azt próbáltam megfejteni (persze nem sikerült), hogy mi kellhet ahhoz, hogy eredményesebben szerepeljen a Csapat.

A zöldek elleni meccs előtt álltunk és valljuk be nem mi voltunk az esélyesek. Aztán rommá vertük őket idegenben. Persze akik láttuk a meccset tudjuk, hogy nem volt ez igazából annyira "rommá verés", de az eredmény, az 5-1 alapján igenis mondhatjuk ezt, főleg azért mert olyan jól esik:). Egyébként egy nagyon jól összerakott 60 perc volt. Tartottuk magunkat amikor nagyon jöttek, és a végén pedig minden bejött, persze igazán nem érdemtelenül. Nagy boldogság volt ez nekünk, nagyon ki voltunk éhezve egy ilyen sikerre ellenük. Pláne, hogy idegenben sikerült győzni.

Érezhető volt, hogy most átszakadt valami. Elhitték a Srácok, hogy most meg lehet és ezúttal be is húzták szépen.

És nem volt megállás. Már nyolc zsinórban megnyert meccs van a Csapat mögött, Persze nem mindegyik volt zökkenőmentes, gondoljunk itt például a Vasas elleni ütközetre ahol 40 perc után még 2-0 volt oda. Aztán jött az az emlékezetes utolsó harmad...Vagy a Brassó elleni hosszabbításos meccs. Ott inkább a szív húzta be a győzelmet. De behúzta valami és ez a lényeg! Van egy mondás: a szerencse amellé áll, aki megdolgozik érte. Ez most ránk nagyon jellemző. Nem mindig megy úgy, hogy na, ebből csak diadal lehet. Elvesztettünk egy nagyon jól teljesítő légióst és sérülés miatt jelenleg a Kapitányt is nélkülözni kell. Mégis nyolc győzelem zsinórban. Ez nem semmi...

Legközelebb jön a Debrecen idegenben. Nem lesz könnyű, pedig szép szám az a 9-es is. :) 

Viszont most a lényeg, amiért ez a pár sor íródott, hogy: SZÉP VOLT SRÁCOK! 

Úgy gondolom, hogy ha legutóbb azt írtam, hogy akármennyire szeretünk is valakit vagy valamit, akkor is észre kell venni a hibáit, most azt mondom, hogy kell tudni örülni és büszkének lenni. A Srácoknak meg ebből kell töltekezni és látni azt, hogy ha mindent kitesznek a jégre, akkor fel is lehet venni onnan valamit. 

Persze ez egy részsiker, egy állomás, és nem muszáj leszállni még. Annyira jó lenne ha egyszer a végéig mennénk és megnyernénk végre azt a k...a bajnokságot! :) 

Az pedig, hogy hogyan... nekem nyolc...