3 meccs, van kérdés?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Frimpong, 3 meccs.

Az ember fogta magát és szemből érkezve, egy lábról felugorva, nyújtott csülökkel arcon talpalta az éppen akciót indító Bacsa Patrikot. Csatárunk fejéből folyni kezdett a vér, ezért be kellett azt kötözni, hogy a hátralévő 3 másodpercben a pályán tudjon maradni. Az eseménysor azzal folytatódott, hogy Frimpong mindenkinek neki akart ugrani, aki szóvá merte tenni az embertelen mozdulatot. Már az is jellemző napjaink hazai fociállapotára, hogy a zöld mezes hazaiak kispadja saját gyalogja helyett az igen diszkréten érdeklődő Csongvainak ugrottak verbálisan, de az, hogy a mélyen tisztelt Fegyelmi Bizottság ezt az esetet 3 mérkőzéses eltiltással tudta jutalmazni, az már tényleg több a soknál.

Már nem vagyunk naivak, nem is számítottunk másra. De annyit muszáj leírni, hogy a J BDS KRV NYTKT!!!

A bociszemű fekete meg bizonyára vérig lesz sértve, ha a következő derbin le lesz huhogva, amiért mi kapunk majd 5-6 zártkaput. Ez a mi esetünkben nem oszt vagy szoroz egyébként, de abban bizonyosak lehetünk, hogy a FB meg fogja találni a lehetőségét a legsúlyosabb szankciónak.

(Nem azt akartam mondani, hogy huhogjuk le, de le lesz)

Végül, csak a viszonyításhoz néhány adalék ugyanezen a hétvégén történt események miatt...

"hosszabb ideig, 5 mérkőzésen át nem állhat csapata rendelkezésére Gabala Krisztián vezetőedző, de még a zuglóiak fizioterapeutája, Dudás János is 3 mérkőzésre szóló “kényszerszabadságát” tölti majd a következő hetekben heves reklamálás miatt"-írja a csakfoci.hu