Kezdődik a mi szezonunk!

7 nap alatt 3 meccs, valamint a Vidi ellen 3 hét alatt 3 meccs.

Minden összevetésben a legkevésbé fontos az első volt, de ki lenne az a balga, aki ne akarna nyerni bármelyik meccsen, főleg a Vidi ellen, főleg a FTC elleni héten.

Ha az idei vérszegény statisztikánkból indulunk ki, nem lehetett volna más célunk, mint helytállni a szinte már bajnok Videoton ellen. A meccs előtt kissé meglepő módon újabb távozónk lett, ezúttal Vasziljevicsnek kötöttek útilaput a talpára, ha minden igaz, sportszerűtlen életmód miatt.

A meccs úgy kezdődött, mint ahogy az eddigi bajnoki fordulókban a legtöbb meccs, helyzeteket dolgoztunk és hagytunk ki. Nem volt egetverő a színvonal, de a látvány és az összkép jó volt, ebben a csatában erőteljesebbnek tűntünk, igaz, impotensebbnek is.

A vendégek szerettek volna focizni, de jól szűrtük őket, főként Heris tüsténtkedett ebben a témakörben. Aztán amikor először tudtak egy normális támadást vezetni, meg is szerezték a vezetést. Ha volt a Vidinek olyan erénye, ami nekünk nem, akkor az a helyzetkihasználás, mert mi továbbra is tudtunk meleg pillanatokat okozni az ellenfélnek a kapu előtt, ők azonban már nem. Suljic is hozta magát, ha az lenne a foci célja, hogy hány sárgát kap az ellenfél, már aranylabdás lenne, de a Hungária is írhatna róla egy számot cselkirály címmel. A kapura azonban ismét veszélytelen volt.

A szünet után sem változott sokat a forgatókönyv, ahogy teltek a percek, csak azt állapíthattuk meg, a bajnokjelölt mintha bénult lenne, mi pedig a 16-os környékén bénulnánk le. Beszállt Ojo is a végére és elmondható, immár láttunk tőle néhány labdarúgóra emlékeztető megmozdulást.

Harangózó Feri azt kérte a meccs előtt, hogy legyen szoros…az lett.

Ilyen tekintetben Feri a szerdai meccs előtt kérje azt, hogy nyerjünk és persze kérje ugyanezt vasárnap is. Ami a játékot illeti, sok kivetnivaló nem volt benne, de hogy a kapu előtti nincs még egy ilyen töketlen csapat, az is bizonyos. 

Ezzel véglegesen véget értek az felkészülési meccsek, immár számunkra is elkezdődik a szezon.