Harangozó Ferit a kispadra!

Minden úgy történt, ahogy Feri megjósolta. Nemcsak hogy 0-0 lett a meccs, de még az is bejött neki, hogy sem nem kapunk, sem nem rúgunk gólt. Jó, ez így most kicsit vicces, de ő tényleg megjósolta, tessék elolvasni a „behari”-t.

Nem a Debrecen, vagy jobban fogalmazva nem elsősorban a Debrecen volt tegnap a legnehezebb feladat, saját lelkünket kellett rendbe tenni ahhoz, hogy jó eredményt érhessünk el a Nagyerdőben.

A Pécs elleni öngyilkosság ugyanis csak részben, vagy még annyira sem lett gyógyítva a Gyírmót elleni döntetlennel. Számítottunk arra, hogy a Loki támadni, focizni szeretne, és szerencsére egyre több az ilyen csapat immár a mi kis bajnokságunkban is. Az kétségtelen, hogy a színvonal nem nőtt a felhők fölé, de az ilyen meccsek mégis sokkal fogyasztó barátabbak, mint pl a Pécs elleni volt.

A hiányzók (Nagy Gábor és Heris) nem hiányoztak. Hudák profi, ha tudja ezt a teljesítményt állandósítani, valóban elérhető lesz számára a válogatott behívó, a korábban mennyit, de mennyit szidott Litauszki pedig hátul igazi karmester volt. Negot már szinte uncsi minden héten kiemelni, de ismét meg kell tenni, és jár a dicséret Forrónak is. Az eredményből is a játék képéből is jól látható, hogy a védelem igen jól muzsikált, Szabinak nem volt ordenáré nagy védenivalója.

Sztaniszavljevics egy nagy talány. Mint szűrő jól dolgozott, sokat robotolt, de ha lehet valaki más érjen oda ezentúl a kapu elé. Noha tavaly is szerzett néhány találatot, de jól látható, hogy számára a kapu előtere oly idegen terület, mint jegesmacinak a sivatag.

Vaszkenak kellene valami alternatívát találni, mert vagy nem lendült még formába vagy kezd lassulni, mindenesetre messze nem ő volt tegnap a meccs embere és ez így volt a Pécs ellen is.

Suljic hozta amit tud mind pozitív, mind negatív értelemben. Helyenként zseniális cselek, parádés villanások, majd eladott labdák, rossz beadások. Sajnos egyetlen igaz ordító helyzetét nem tudta gólra váltani, igaz szorongatták is rendesen.

Balogh immár sokadszor volt észrevehetetlen vagyis nagyon jó. Ez az ő posztján kifejezetten dicséret.

A mérkőzést egyébként bármelyik csapat megnyerhette volna akár 3 góllal is, és ebből lehet meríteni a mieinknek. Nem sok csapat fog pontot elhozni a Hajdúságból, de mi már meg is tettük.

Csak valaki tanítsa már meg lőni a Sztanit!

Hajrá Lilák mindörökké!