Tovább, előre!!!

Örömteli és kevésbé örömteli pillanatokból is volt néhány az elmúlt napokban.

Mohl Dávid soha korábban nem játszott még azon a poszton, ahol a Vasas ellen szerepelt.

Hamar olyan erényeket csillogtat első bajnoki gólunk szerzője, mellyel kedvenccé válhat a Megyeri úton. Teljesítménye hibátlan volt, és láthatóan jól is érzi magát a bőrében, vagyis a lila-fehér mezben.

Érezhető nem csak Mohl játékán, hanem például Sallóin is, a jelenlegi hangulat nagyszerű a csapat körül. Ennek megfelelőn meg is nőtt az érdeklődés a csapat iránt. Egyre-másra érkeznek a jelzések, sokan indulnak el vidékről is a szombati lila derbire. Örömteli ez, mert még akár 4-5 hónappal ezelőtt sem a béke szigete volt a Szusza stadion környéke.

 

Most ez megváltozott, várható legalább 3500-4000 ember a szombati találkozóra. Csabaiak is jönnek, öröm lesz viszontlátni őket az NB1-ben. Mindig jó volt a kapcsolat a két csapat és tábor között, s ennek így is kell maradnia. 

Az egyetlen aggodalomra okot adó körülmény a sérültjeink száma és állapota. Litauszki talpa nem javul, Filkor több, Forró néhány hétre dőlt ki, Windecker pedig Belgiumban esett át műtéten.

Ezekkel együtt is az mondható, ez a csapat nagyon is szerethető és támogatandó.

 

A szurkolás várhatóan nem is marad el, s remélhetőleg nem lesz félmillió vagy még több következménye a meccsnek. Ugyanis nem csak az érdeklődők, hanem az aggódók száma is megnőtt az elmúlt napokban. Reméljük alap nélkül…

Mindenki úgy tervezi, hogy szép esténk lesz. Legyünk sokan, legyünk hangosak, sportszerűek, s legyünk győztesek!