Szkenner ellenesek Megyeren? Vicc...

Azért ez az ország nem unalmas, az biztos. Még a minden áldott nap itt élőknek is képes meglepetést okozni, lehet ez az egyik nagy vonzereje ennek a népnek, s ezért választ minket minden nap egyre több turista (is).

A múlt hét végén az UTE Baráti Kör tagjai virágot szerettek volna elhelyezni a tavaly elhunyt DVTK játékos, Rakaczki Bence sírjára, de a rendőrség minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy ez ne sikerülhessen. A résztvevők elmondása alapján végül sikerült eljutniuk a temetőbe, de a rendkívül rugalmatlan karhatalmi hozzáállás miatt a mérkőzésre 15 perces késéssel érkeztek emiatt.

Az előbbi történet fényében minimum döbbenetes az a mai hír, hogy az FTC azon ultrái, akik bojkottálják a meccslátogatásokat, Kubatob FTC klubelnök elleni demonstrációra kértek és kaptak engedélyt a Megyeri útra, a Szusza Ferenc stadion szomszédságába. Ott fogják nézni a meccset.

Hogy a fradisták kifogyhatatlanok a kreatív ötletekből, az biztos. Hogy annak, aki ráütötte a pecsétet a papírra, elmentek otthonról, az is biztos.

 

Amikor elolvastam a FB-n terjedő információt, nem akartam hinni a szememnek. Az, hogy a fradisták bíznak magukban, nem kérdéses, de hogy a rendőrök is, az már eléggé érdekes. Hogy ebből botrány lesz, az 100%, és még ha sikerül is a közvetlen kontaktot megakadályozni a már nem is tudni hány tábor között, következményei az ügynek bizonyosan lesznek. Merthogy egy ilyen idióta ötlet nem marad(6) reváns nélkül, az biztos. 

Kreatívok ugyanis nálunk is vannak bőven, főként ha a rivális bosszantásáról lehet szó.